Agata w Radio Wrocław

 Media o nas:

Tutaj możecie dowiedzieć się jeszcze więcej o nas i naszej pasji :)

2018

Sylwia w dyskusji o przyszłości mięsa w programie TVN 24 Biznes i Świat

Sylwia o trendzie zero waste w programie Polska i Świat w TVN24

Sylwia gotuje z resztek w Dzień Dobry TVN.

Sylwia o swojej książce Gotuję,nie marnuję. Kuchnia ZERO WASTE po polsku w wywadzie dla Interii

Sylwia o tym, jak niemarnować jedzenia w wywiadzie dla PAP Life  

Magazyn Kuchnia dla Smakoszy, kwiecień 2018 wywiad z Sylwią o niemarnowaniu jedzenia

Women’s Health, kwiecień 2018 Sylwia i jej przepisy w reportażu Katarzyny Górnej

Onet Sylwia o marnowanie jedzenia  https://kobieta.onet.pl/zdrowie/dziennikarka-tvn24-z-obierek-i-resztek-gotuje-pyszne-dania/2v831hy

Droga przez mąkę – audycja kulinarna Łukasza Modelskiego w Dwójce Polskiego Radia – Sylwia w rozmowie o tym, jak wykorzystywać resztki

Dzień Dobry TVN Sylwia gotuje z resztek  https://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/nie-marnuj-jedzenia,262832.html

TVN Biznes i Świat Sylwia o zero waste  https://tvn24bis.pl/wideo/ziemia-tonie-w-smieciach,1740712.html

Dzień Dobry TVN – Sylwia pokazuje pomysły na suszone warzywa i owoce  https://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/nie-chcesz-marnowac-jedzenia-ususz-je,274767.html

TVN 24 Sylwia o tym, jak nie marnować jedzenia  https://www.tvn24.pl/ciekawostki-michalki,5/swiatowy-dzien-zywnosci-co-zrobic-by-marnowac-mniej-jedzenia,876535.html

TVN Biznes i Świat program Świat Piotra Kraśko – Sylwia o dacie ważności  https://fakty.tvn24.pl/fakty-o-swiecie,61/sylwia-walendowska-majcher-i-katarzyna-bosacka-w-faktach-o-swiecie-tvn24-bis,876588.html

2017

styczeń magazyn Natura i Ty, wywiad z Sylwią o dobrym jedzeniu

32-38 Smaki radosci i wspomnien_rozmowa

Kuchnia Magazyn dla Smakoszy  

sierpnień 2o17, reportaż Sylwii o Ukrainie – Apetyt na Ukrainę

grudzień 2017 reportaż Sylwii o gotowaniu w Gwatemali – Gwatemala – kraj szczęśliwej fasoli

grudzień:

Radio Chilli Zet – Sylwia w programie Dagmary Kowalskiej o opowiada o niemarnowaniu jedzenia

link do rozmowy tutaj: http://www.chillizet.pl/Radio/Radio-News/Resztki-na-stol-bedzie-pysznie!-6632

Radio Wrocław, Sylwia w programie Hamburger na śniadanie   o pomysłach na dania z resztek

Radio Ram Sylwia w sylwestrowym programie Kulinarny Wrocław o trendach kulinarnych

 

2016:

TVN Style program Małgorzaty Rozenek W Dobrym Stylu. Sylwia o daniach dobrych na podróż

tu zobaczycie przepis na ciastka owsiane z programu

Portal Milionsposobów –  rozmowa o nas i naszych przepisach na letnie ciasta z owocami  

Radio Wrocław – Sylwia o przepisach na Wielkanoc

Gazeta Wyborcza – Przepisy Wielkanocne – Sylwii babeczki wielkanocne

Radio Wrocław (13.02.2016) – Agata rekomenduje przepisy na Walentynki w audycji „Hamburger na śniadanie

Women’s health  1/2016  Sylwia w artykule: Blogerzy polecają zdrowe dania karnawałowe

2015:

TVP3 Wrocław, Eurofakty – w felietonie Ani Tuz (23.12.2015), Agata opowiada o swoich doświadczeniach w jedzeniu owadów (od 00:04:56, a także m.in. w Faktach 09.01.2016 , od 00:10:40)

Radio Wrocław – Agata w Opowieściach Wigilijnych (13.12.2015) o tym, czym przed Świętami żyją internauci i które przepisy cieszą się ich największym zainteresowaniem

Trójka Polskie Radio, Portal Polskiego Radia – Sylwia o malinach

Trójka Polskie Radio, Portal Polskiego Radia – Sylwia o pączkach z mięsem

2014:

Radio Wrocław – Agata i Sylwia o bożonarodzeniowych przepisach dla młodzieży w audycji Marka Obszarnego

Trójka Polskie Radio – Zapraszamy do Trójki – Sylwia o książkach kulinarnych

Radio Wrocław – Agata Anioł w audycji Anny Geryn opowiadała o przepisach  z  jabłek

Radio RAMPyszne zielska,  czyli  Agata Anioł o modzie na gotowanie, kuchni Wrocławia i chwastach w programie Piotra Bartysia Kulinarny Wrocław

III Charytatywne Kulinarne Zawody Dziennikarzy – Sylwia jako juror

zdjęcie J.A. Baczewski Vodka Monopolowa

 

Radio Eska – Agata opowiada, jak radzić sobie z upałami, czyli proponuje lemoniady i chłodniki

portal Ugotuj. toWielkanoc w naszym regionie

Radio Wrocław  weekendowa audycja Marka Obszarnego  – Agata o przepisach na Wielkanoc

2013:

  • TVN24, program Czarno na Białym, Sylwia o karpiu na   świątecznym stole
  • Radio Wrocław – audycja Marka Obszarnego – Agata o przepisach na Boże Narodzenie
  • Kino Nowe HoryzontyAgata jako Gość przeglądu   filmów kulinarnych 5. kuchnia+ food film fest organizowanego przez kanał kulinarny kuchnia+
  • Polskie Radio Trójka – w porannym programie Sylwia o gęsinie na 11 listopada
  • Radio Wrocław – poranna audycja Piotra Osowicza   – Agata o przetworach i jesiennych przepisach
  • Gazeta Wyborcza  Kuchnia w Formie o restauracjach  w dodatku Modny Wrocław
  • Gazeta Wyborcza    Kuchnia w Formie o kulinarnym Wrocławiu w  dodatku Wrocław ze smakiem
  • Polskie Radio Trójka w audycji „Do południa”Joanny Mielewczyk – rozmowa z Sylwią o artystycznym gotowaniu
  • TVN, program Co za tydzień Relacja z kulinarnych zawodów dziennikarzy, które wygrała Sylwia
  • Zwycięstwo Sylwii w kulinarnych zawodach dziennikarzy. Z żabnicy drużyna przygotowała ceviche, z   truskawek i czekolady, mus. Sukces był podwójny. Jury przyznało nagrodę główną oraz za kreatywność:)

kulinarne zawody dziennikarzykulinarne zawody dziennikarzy

2012:

  • Radio Wrocław – poranna audycja Piotra Osowicza – rozmowa o kuchni (można odsłuchać poniżej)

Radio Wrocław
Agata w Radiu Wrocław

 

Przepisy
Author: Agata

Get Connected

    6 komentarzy

  1. asia says:

    Muszę to napisać, bo jestem zdania, że to co dobre, profesjonalne powinno być promowane. Wiele jest blogów kulinarnych ale dla mnie Wasz jest numero uno. Każdy przepis na potrawę, który wypróbowałam, wiem, że chcę powtórzyć.
    Wyrazy uznania dla autorek, widać, że to co robią jest ich wielką pasją!