Åšwieże soki marchwiowe i marchwiowo-selerowe Cymes z Pojezierza WaÅ‚eckiego sÄ… opatrzone znakiem „Jakość Tradycja†i powstajÄ… w sercu czystego regionu, który sÅ‚ynie z przejrzystych jezior, wspaniaÅ‚ych lasów i tradycyjnego rolnictwa. Do produkcji Å›wieżych soków marchwiowych i marchwiowo-selerowych Cymes z Pojezierza WaÅ‚eckiego wykorzystywane sÄ… warzywa od wybranych, sprawdzonych dostawców. Åšwieże, niepasteryzowane soki doskonale gaszÄ… pragnienie i nawadniajÄ… organizm. WspierajÄ… dobre samopoczucie, uzupeÅ‚niajÄ…c dzienne zapotrzebowanie organizmu na spożycie owoców i warzyw. SiÄ™ganie po butelkÄ™ ze Å›wieżym sokiem, peÅ‚nym witamin i minerałów, może stać siÄ™ codziennym gestem, dziÄ™ki któremu życie nabiera kolorów. Wytwarzane tradycyjnymi metodami, nie zawierajÄ… konserwantów ani ulepszaczy smaku, co zapewnia widniejÄ…cy na opakowaniu certyfikat „Jakość Tradycjaâ€. Do sklepowych lodówek w caÅ‚ej Polsce trafiajÄ… codziennie, bezpoÅ›rednio po tÅ‚oczeniu, co daje gwarancjÄ™ Å›wieżoÅ›ci i najwyższej jakoÅ›ci. TajemnicÄ… naturalnego smaku Å›wieżych soków marchwiowych i marchwiowo-selerowych Cymes z Pojezierza WaÅ‚eckiego jest miejsce ich wytwarzania – czysty region, którego przyroda inspiruje i zachÄ™ca do smakowania życia o każdej porze roku.