jajka faszerowane awokado

Jajka faszerowane awokado to idealny pomysł nie tylko na Wielkanoc. Świetnie sprawdzi się jako przystawka na imprezach czy jako jajko na śniadanie. Jeśli użyjemy dojrzałego awokado, wówczas nie trzeba dodawać majonezu. Takie jajka smakują doskonale i robi się je naprawdę ekspresowo.

Możecie dać dowolne dodatki: rzodkiewkę, szczypiorek czy kolendrę, czyli to, co zazwyczaj macie i używacie.

Mój przepis krok po kroku znajdziecie TUTAJJ


ŚniadaniaPrzystawkiWielkanoc
Author: Agata

Get Connected

    1 Response

  1. AQUAEL says:

    U mnie w domu bardzo lubimy jajka na śniadanie, więc szukam ciekawych pomysłów na ich przygotowanie. Jajka faszerowane też czasem przyrządzam, ale nie wykorzystywałam nigdy awokado. Pomysł wydaje się ciekawy i jestem bardzo ciekawa smaku. Na pewno wypróbuję przepis i mam nadzieję, że jajka w takiej wersji zasmakują całej mojej rodzinie :-) zawsze to jakaś odmiana :-)